Den miljövänliga städningen

Vi sörjer för renhet på ett miljövänligt sätt.

Varför kan ett hotell vara annorlunda än alla andra hotell?
Hur kan man öka antalet gäster och deras belåtenhet utan extra kostnader?

Vi kan hjälpa dig med allt detta.

Pröva våra tjänster – den miljövänliga städningen.

Dina gäster upplever naturens fräschhet på sina rum då vi endast städar med rengöringsmedel som är helt och hållet biologiskt nedbrytningsbara och fullständigt harmlösa för naturen. Det betyder att de gäster som bryr sig om miljön kommer att välja ditt hotell, de kommer att rekommendera ditt hotell till sina släktingar, vänner och bekanta.

Man måste alltid städa. Men varför ska du välja det traditionella sättet? Är det billigare? Nej. Är du nöjd med den nuvarande standarden? Med vårt sätt att städa kommer du att bli nöjd. Renhet på ett annat sätt. Vi ger dig ett plus utöver renhet som dina gäster kommer att uppskatta.

Vi åstadkommer renhet på rummen samtidigt som vi lämnar rent efter oss själva, för naturen och för allt levande.

Vi har etablerat vår verksamhet med syfte att erbjuda städtjänster till våra uppdragsgivare till rimliga priser och till bästa möjliga kvalité. Vi gör allt vi kan för att våra priser ska motsvara marknadens förväntningar samtidigt som vi utför arbetet på högsta nivå.

Vi är särskilt måna om att använda miljövänliga rengöringsmedel och teknologier som även skonar rummets inredning. Dessa medel bryts snabbt ner biologiskt och garanterar ett miljövänligt och rent arbete.


Våra verksamhetsområden:
De detaljerade arbetsplanerna utarbetas efter bedömning av arbetsområderna.